Veniselle – κρέμα για κιρσούςΤο Veniselle είναι μια κρέμα από φυτικά συστατικά, η οποία, όταν χρησιμοποιείται τακτικά, βοηθά στην απαλλαγή από τις παραμορφωτικές ευρυαγγείες. Ούτως ή άλλως, δεν είναι μόνο η μη ελκυστική εμφάνιση ο λόγος για τον οποίο αξίζει να καταπολεμήσετε τους κιρσούς – προκαλούν πόνο και δυσφορία και αν αφεθούν χωρίς θεραπεία, μπορεί να εξελιχθούν σε πιο σοβαρή ασθένεια. Γιατί το Veniselle είναι η προτεινόμενη λύση;

Τι είναι η Βενιζέλ ;

Το Veniselle είναι ένα φυσικό στήριγμα για άτομα που παλεύουν με κιρσούς. Αυτή είναι μια δυσάρεστη ασθένεια που όχι μόνο παραμορφώνει την εμφάνιση των ποδιών, αλλά συχνά προκαλεί πόνο και άλλες παθήσεις. Το Veniselle είναι ένα φυσικό παρασκεύασμα, επομένως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνοι σας, χωρίς την επίβλεψη γιατρού, μπορείτε να αγοράσετε την κρέμα χωρίς ιατρική συνταγή, απλά αφού κάνετε μια παραγγελία στον κατασκευαστή.

Από πού προέρχονται οι κιρσοί; Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Veniselle ;

Οι κιρσοί εμφανίζονται συχνότερα στις γυναίκες παρά στους άνδρες και κυρίως σε αυτές απευθύνεται η κρέμα Veniselle . Οι κιρσοί, που δεν γνωρίζουν όλοι, είναι ασθένεια, γιατί υποδηλώνουν σοβαρές βλάβες στα αιμοφόρα αγγεία και είναι σύμπτωμα φλεβικής ανεπάρκειας. Τις περισσότερες φορές αφορούν επιφανειακές φλέβες και φλέβες. Οι κιρσοί εμφανίζονται όταν οι φλεβικές βαλβίδες είναι κατεστραμμένες – χρησιμοποιούνται για να διασφαλιστεί ότι το αίμα ρέει πάντα στη σωστή κατεύθυνση, οπότε όταν οι βαλβίδες δεν λειτουργούν όπως προβλέπεται, εμφανίζονται διαταραχές και, ως αποτέλεσμα, τα αιμοφόρα αγγεία καταστρέφονται.

Οι κιρσοί προκαλούν επίσης πίεση στις φλέβες ή στένωση του αυλού τους, γεγονός που οδηγεί σε φλεγμονή. Αυτός είναι ο λόγος που οι κιρσοί πονάνε, ειδικά όταν βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης. Οι κιρσοί που δεν έχουν αντιμετωπιστεί μπορεί να εξελιχθούν σε επικίνδυνη θρόμβωση και, ευτυχώς, η ασθένεια μπορεί να αναστραφεί και τα αιμοφόρα αγγεία να αποκατασταθούν σε κανονική κατάσταση. Το Veniselle βοηθάει σε αυτό , δηλαδή μια κρέμα με φυσική σύνθεση, που φτάνει στα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την κυκλοφορία του αίματος, επιπλέον μπορείτε να στηρίξετε τον εαυτό σας με την κυκλοφορία και τα προβλήματά της εσωτερικά

Πότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Veniselle ;

Το Veniselle είναι κατάλληλο ως προληπτικό μέτρο, χρησιμοποιείται όταν οι κιρσοί δεν είναι ακόμη ορατές, αλλά υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να αναπτυχθούν. Τα άτομα που κάνουν καθιστική ζωή και τα άτομα που πρέπει να μείνουν ακίνητα στη δουλειά για μεγάλο χρονικό διάστημα κινδυνεύουν να αναπτύξουν κιρσούς. Η συχνή χρήση ψηλοτάκουνων παπουτσιών, το υπερβολικό βάρος, η εγκυμοσύνη συμβάλλει επίσης στην εμφάνιση κιρσών, συχνά οι κιρσοί είναι απλώς αποτέλεσμα της γήρανσης του σώματος και της υποβάθμισης της ποιότητας των αιμοφόρων αγγείων.

Το Veniselle μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μια κατάσταση όπου έχετε ήδη κιρσούς, μια παρόμοια εφαρμογή ισχύει. Δεν έχει σημασία αν είναι η αρχή της νόσου ή αν οι κιρσοί είναι παρόντες για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, αν και στην περίπτωση μιας πιο προχωρημένης νόσου, μπορεί να είναι απαραίτητη μια θεραπεία που διαρκεί περισσότερο από έναν τυπικό μήνα.

Πώς λειτουργεί το Veniselle ;

Η Veniselle είναι μια κρέμα με εξαιρετικά συμπυκνωμένα ενεργά συστατικά. Έχει ενισχυτική δράση στα αιμοφόρα αγγεία, βελτιώνει την κατάσταση των ποδιών, βελτιώνει την κυκλοφορία και διεγείρει τις αναγεννητικές διεργασίες σε κύτταρα που έχουν υποστεί βλάβη από κιρσούς. Το Veniselle λειτουργεί τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες, μόνο η σωστή εφαρμογή του τζελ και η τακτική χρήση είναι σημαντικά για τα αποτελέσματα.

Δροσίζει και τονώνει ευχάριστα το δέρμα των ποδιών, χάρη στο οποίο εξαφανίζεται η αίσθηση βάρους και κόπωσης. Το Veniselle επιταχύνει την απορρόφηση των κιρσών και αποκαθιστά τη σωστή ροή του αίματος μέσω των αιμοφόρων αγγείων. Μετά από μερικές εφαρμογές της κρέμας, τα πόδια φαίνονται πολύ καλύτερα, δεν ενοχλούν κατά την ανάπαυση και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για σοβαρές επιπλοκές.

Ποιες είναι οι επιπτώσεις του Veniselle ;

 • σωστή ροή αίματος
 • καλύτερη μικροκυκλοφορία
 • λιγότερο πόνο και χωρίς πρήξιμο
 • αφαιρώντας το αίσθημα βάρους στα πόδια
 • διέγερση
 • χωρίς κιρσούς και φλέβες αράχνης στα πόδια

Κρέμα βενιζέλ ;

Η χρήση του Veniselle είναι πολύ απλή και το πιο σημαντικό είναι να θυμάστε την καθημερινή εφαρμογή, γιατί χάρη σε αυτό, το παρασκεύασμα θα λειτουργήσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά. Η Veniselle είναι μια κρέμα με υψηλή συγκέντρωση, επομένως χρειάζεται μόνο μια μικρή ποσότητα για μία εφαρμογή, αλλά η κρέμα πρέπει να καλύπτει πλήρως την περιοχή του δέρματος που επηρεάζεται από κιρσούς. Η κρέμα πρέπει να κάνετε απαλό μασάζ στα πόδια για περίπου δύο λεπτά για να τονωθεί η κυκλοφορία. Η ελάχιστη διάρκεια της θεραπείας είναι 30 ημέρες και εάν οι κιρσοί είναι ακόμα ορατοί μετά από αυτό το διάστημα, η χρήση του Veniselle μπορεί να παραταθεί.

Υπάρχουν αντενδείξεις για τη χρήση του Veniselle ;

Το Veniselle είναι ένα ισχυρό σκεύασμα, επομένως δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Μπορεί επίσης να είναι πρόβλημα εάν κάποιος είναι αλλεργικός στα συστατικά της κρέμας – πριν την πρώτη εφαρμογή, αξίζει να κάνετε ένα τεστ αλλεργίας. Γενικά όμως το Veniselle είναι ένα ασφαλές σκεύασμα και δεν προκαλεί παρενέργειες, με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Το Veniselle είναι ένα οικολογικό παρασκεύασμα, έχει μόνο φυτικά συστατικά και είναι κατάλληλο και για vegans.

Ποια είναι η σύνθεση της κρέμας Veniselle ;

 1. Ιπποκάστανο – Ένα συστατικό που καταπολεμά πολύ αποτελεσματικά τη φλεγμονή στα πόδια και ανακουφίζει από τον πόνο που προκαλείται από κιρσούς. Εξαλείφει τη δυσκαμψία των ποδιών, βελτιώνει την κυκλοφορία και έχει θετική επίδραση στην εμφάνιση του δέρματος.
 2. Χαμομήλι – Ανακουφίζει από τις φλεγμονές, έχει αναλγητική δράση, εξαφανίζει το αίσθημα βάρους στα πόδια, έχει τονωτικές ιδιότητες, εξαλείφει το πρήξιμο.
 3. Εκχύλισμα τσουκνίδας – Βελτιώνει την κυκλοφορία, ενισχύει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, έχει θετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα.
 4. Μενθόλη – Καταπραΰνει τον πόνο, δροσίζει ευχάριστα το δέρμα, μειώνει το αίσθημα βάρους.
 5. Καφεΐνη – Επιταχύνει την αναγέννηση των κυττάρων, διατηρεί το δέρμα σε καλή κατάσταση, προσθέτει ενέργεια.
 6. Πανθενόλη – Βελτιώνει τον μεταβολισμό των κυττάρων, αφαιρεί τις ευρυαγγείες, επιταχύνει την καταπολέμηση των κιρσών.
 7. Κόκκινη πιπεριά – Διεγείρει τη μικροκυκλοφορία.
 8. Εκχύλισμα αψιθιάς – Επανορθώνει τα κατεστραμμένα αιμοφόρα αγγεία, διεγείρει την κυκλοφορία, βοηθά στην καταπολέμηση των κιρσών.

Μπορεί το Veniselle να χρησιμοποιηθεί μαζί με άλλα προϊόντα για τους κιρσούς;

Το Veniselle δεν επηρεάζει τη δράση των φαρμάκων που βελτιώνουν την κυκλοφορία και εξαλείφουν τους κιρσούς, μπορεί ακόμη και να βελτιώσει τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Η σύνθεση του Veniselle είναι ασφαλής, δεν αντιδρά με φαρμακευτικές ουσίες, αλλά σε περίπτωση σοβαρών χρόνιων ασθενειών, αξίζει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Το Veniselle επίσης δεν αποδυναμώνει την επίδραση των καλτσών συμπίεσης, που χρησιμοποιούνται συχνά για κιρσούς – μετά την εφαρμογή του τζελ, μπορείτε να φορέσετε τέτοιες κάλτσες όσο το δυνατόν περισσότερο και η κρέμα δεν θα αφήσει λιπαρά σημάδια πάνω τους.

Ποιες είναι οι απόψεις για το Veniselle ; Σχόλια φόρουμ

«Μετά τη Βενιζέλ, τα πόδια μου φαίνονται απλά φανταστικά. Χωρίς σπασμένα τριχοειδή αγγεία, χωρίς κιρσούς. Το δέρμα είναι λείο, δεν υπάρχουν αποχρωματισμοί. Και τα πόδια μου δεν με πονάνε πια, ακόμα κι όταν πρέπει να στέκομαι πολλές ώρες ή να φοράω ψηλοτάκουνα παπούτσια. Το καλύτερο φάρμακο που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα.» Καρολίνα

«Ο γιατρός με προειδοποίησε ότι εάν οι κιρσοί δεν υποχωρήσουν, θα χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή τους. Οι κιρσοί με ενόχλησαν πολύ, γιατί αρκούσε να σταθώ αρκετή ώρα για να γίνει αφόρητος ο πόνος στα πόδια. Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι ήταν αδύνατο να φορέσω κοντή φούστα ή σορτς, ντρεπόμουν τόσο πολύ για το πώς έδειχναν τα πόδια μου. Μετά τη Βενιζέλ , όλα άλλαξαν. Οι κιρσοί έχουν υποχωρήσει, τα πόδια είναι επιτέλους υγιή και φαίνονται πραγματικά ελκυστικά». Η Υβόννη

«Γερνάω, οι κιρσοί μου φάνηκαν σαν κάτι φυσικό που πρέπει απλώς να εμφανιστεί και δεν μπορεί να γίνει τίποτα γι’ αυτό. Εν τω μεταξύ, η Βενιζέλ απέδειξε ότι δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Χρησιμοποίησα την κρέμα για πάνω από ένα μήνα, κάθε μέρα, λιπάνοντας καλά ολόκληρα τα πόδια μου. Προς έκπληξή μου, οι κιρσοί έγιναν όλο και μικρότεροι πολύ γρήγορα, μέχρι που δεν έμεινε σχεδόν τίποτα από αυτές. Τα πόδια μου δεν πονάνε, δεν μουδιάζουν, δεν πρήζονται πια. Ελένη

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση του Veniselle ; Εφέ εφαρμογής

Το Veniselle είναι μια κρέμα που εξαφανίζει την ένταση, το πρήξιμο και το βάρος στα πόδια. Χάρη στο γεγονός ότι διεγείρει την κυκλοφορία και ενισχύει τη δομή των φλεβών, οι ευρυαγγείες και ακόμη και οι μεγάλοι κιρσοί εξαφανίζονται. Η αντοχή των φλεβών βελτιώνεται, τα τοιχώματά τους είναι πιο εύκαμπτα και τα τριχοειδή αγγεία είναι σε καλύτερη κατάσταση. Τα πόδια μετά την εφαρμογή της κρέμας Veniselle γίνονται πιο ανοιχτά, η εμφάνιση του δέρματος αλλάζει επίσης προς όφελος.

Πού μπορείτε να αγοράσετε την κρέμα Veniselle ;

Το Veniselle δεν πωλείται στα φαρμακεία. Μπορεί να αγοραστεί μόνο στον ιστότοπο του κατασκευαστή και δεν χρειάζεστε ιατρική συνταγή για να αγοράσετε την κρέμα για κιρσούς. Είναι το Veniselle διαθέσιμο στον Ιστό ή στο Amazon; Ο κατασκευαστής ενημερώνει ότι δεν πουλά εκεί επίσημα, επομένως οι προσφορές που είναι διαθέσιμες σε τέτοιες πλατφόρμες εξαιρούνται από την εγγύηση και ο αγοραστής δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα πάρει την αυθεντική κρέμα με καλής ποιότητας συστατικά.

Τιμή Veniselle

[_____]

10 σκέψεις στο “Veniselle – κρέμα για κιρσούς”

 1. Το συμπλήρωμα Veniselle έχει εύκολο να καταπιεί τα δισκία, αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα δεν παρατηρούσα σημαντικές αλλαγές στη γενική μου ευημερία.

  Απάντηση
 2. Το συμπλήρωμα Veniselle μπορεί να έχει δυνατότητες, αλλά δεν έχω παρατηρήσει σημαντικές αλλαγές στην υγεία ή την ευημερία μου μετά την τακτική του χρήση.

  Απάντηση
 3. Περιμένω την παράδοση του προϊόντος Veniselle για αρκετές ημέρες και μετά από μερικές αλληλεπιδράσεις με την εταιρεία, έλαβα λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία παράδοσης. Παρά τις αρχικές δυσκολίες, χαίρομαι που κατάφερα να λύσω το πρόβλημα και τώρα περιμένω την παράδοση με αισιοδοξία.

  Απάντηση
 4. Τα προϊόντα Veniselle είναι εύκολο να αποθηκευτούν στο σπίτι, γεγονός που με διευκολύνει να τα παίρνω τακτικά χωρίς ειδικές συνθήκες αποθήκευσης.

  Απάντηση
 5. Η αποδοτικότητα του προϊόντος Veniselle έχει επιβεβαιωθεί σε κλινικές δοκιμές, που με πείθει να το χρησιμοποιήσω.

  Απάντηση
 6. Αυτό το προϊόν Veniselle είναι ένα απόλυτο χτύπημα! Από τη στιγμή της αγοράς και της έναρξης, η υγεία μου είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

  Απάντηση
 7. Όταν χρησιμοποίησα τον σύνδεσμο στη σελίδα Veniselle και πλήρωσα τη φόρμα, το τηλεφωνικό κέντρο μου μίλησε μέσα σε λίγες ώρες. Ήμουν ικανοποιημένος με τη φροντίδα τους για τον πελάτη και τις ελκυστικές προσφορές που μου πρόσφεραν.

  Απάντηση
 8. Ήμουν απογοητευμένος όταν δεν μπορούσα να βρω ένα προϊόν Veniselle σε ένα φαρμακείο ή σε δημοφιλείς πύλες αγορών. Ωστόσο, μετά την επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα, έμαθα ότι το προϊόν είναι διαθέσιμο μόνο εκεί. Παρά το γεγονός ότι υποβλήθηκαν σε κάποια, χαίρομαι που η εταιρεία παρέχει αυτήν την επιλογή και μπορώ να παραγγείλω το προϊόν απευθείας.

  Απάντηση
 9. Προσπάθησα να βρω το προϊόν Veniselle σε διάφορα φαρμακεία, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Ευτυχώς, ο επίσημος ιστότοπος ήταν χρήσιμος επειδή περιείχε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την έλλειψη προσβασιμότητας στα φαρμακεία και τους εναλλακτικούς τρόπους απόκτησης.

  Απάντηση
 10. Ήμουν έκπληκτος όταν δεν μπορούσα να βρω ένα προϊόν Veniselle στα φαρμακεία ή σε δημοφιλείς πύλες αγορών. Ωστόσο, μετά την ανάγνωση των πληροφοριών στον επίσημο ιστότοπο, συνειδητοποίησα ότι το προϊόν είναι διαθέσιμο μόνο εκεί. Παρά την απογοήτευση, εκτιμώ ότι η εταιρεία παρέχει μια τέτοια πιθανότητα αγοράς.

  Απάντηση

Σχολιάστε

Exit mobile version