Removio – μαστίχα για τα παπιλώματα



Εναλλακτικές λύσεις για τους εμβολιασμούς HPV – Φυσικό συμπλήρωμα Removio

το εμβόλιο hpv εξακολουθεί να είναι αμφιλεγόμενο. για παράδειγμα, ορισμένες απειλητικές για τη ζωή παρενέργειες έχουν παρατηρηθεί με τον εμβολιασμό κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. ωστόσο, μελέτες έχουν δείξει ότι απλές αλλαγές στη δίαιτα removio προλαμβάνουν τη νόσο και μπορούν ακόμη και να εξαλείψουν τους πρόδρομους παράγοντες του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Εμβολιασμός κατά του HPV – ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων

Removio – γέλη προστάτης τιμή

Ο ιός Removio Human Papilloma Virus (HPV) θεωρείται ένας ιός που μεταδίδεται σχετικά συχνά σεξουαλικά. Ορισμένες μορφές του ιού μπορεί να προκαλέσουν κολπικά θηλώματα ( θηλώματα ). Άλλες μορφές μπορεί να προκαλέσουν ανώμαλη ανάπτυξη του βλεννογόνου του τραχήλου της μήτρας (επένδυση του τραχήλου), η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε καρκίνο.

Συνήθως, ωστόσο, η μόλυνση από τον HPV είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα Removio αβλαβές και εξαφανίζεται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα χωρίς θεραπεία. Επομένως, ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα εξαλείφει τον ιό εντελώς μόνο του στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων. Για το λόγο αυτό, πολλές γυναίκες δεν εμφανίζουν συμπτώματα ή άλλα προβλήματα υγείας μετά τη μόλυνση από τον ιό HPV που θα μπορούσαν να υποδηλώνουν ότι έχουν τη νόσο.

Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας – μια σπάνια ασθένεια

Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας είναι μια σπάνια ασθένεια σε σύγκριση με άλλους τύπους καρκίνου. Για παράδειγμα, τα ποσοστά καρκίνου του δέρματος, του παχέος εντέρου, του καρκίνου του πνεύμονα και του καρκίνου του μαστού είναι πολύ υψηλότερα. Ο κίνδυνος μιας γυναίκας να αναπτύξει καρκίνο του μαστού είναι έως και 15 φορές υψηλότερος από τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Removio – Εφέ

Τρία εμβόλια HPV έχουν εγκριθεί στην ΕΕ: Gardasil ® το 2006, Cervarix ® το 2007 και Gardasil 9® το 2015. Το Gardasil ® είναι ένα τετραπλό εμβόλιο κατά του ιού των θηλωμάτων τύπων 6, 11, 16 και 18. Το Gardasil 9 είναι διάδοχος του Gardasil ® . Προσαρμόζεται επιπλέον το Removio για την εργασία με τους τύπους 31, 33, 45, 52 και 58.

το εμβόλιο είναι δισθενές το cervarix ® είναι αποτελεσματικό μόνο έναντι των τύπων hpv 16 και 18. συνολικά, είναι γνωστοί περισσότεροι από 200 διαφορετικοί τύποι hpv, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 18 που είναι γνωστό ότι προκαλούν καρκίνο.

Εκτός από το εμβόλιο, κάθε δόση του εμβολίου περιέχει επίσης επιβαρυντικά συντηρητικά και περίπου 500 μικρογραμμάρια αλουμινίου. Removio Αυτά τα ανοσοενισχυτικά μπορεί να προκαλέσουν αυτοάνοσες αντιδράσεις. Το υδροξείδιο του αργιλίου έχει επίσης νευροτοξικό δυναμικό και μπορεί να βλάψει το νευρικό σύστημα (1-4).

Απαιτείται έλεγχος HPV παρά τον εμβολιασμό κατά του HPV

Οι κατασκευαστές των εμβολίων Removio αναφέρουν στα ένθετα συσκευασίας ότι ο εμβολιασμός δεν αντικαθιστά τον συνήθη έλεγχο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας με τις επιπτώσεις της μήτρας.

Ωστόσο, εάν η προστατευτική επίδραση των εμβολιασμών του Removio ήταν πραγματικά τόσο υψηλή όσο 98-100%, όπως λένε οι παραγωγοί, οι προληπτικές εξετάσεις των εμβολιασμένων γυναικών από αυτή την άποψη θα ήταν εντελώς περιττές.

Ωστόσο, η σύσταση για τη διενέργεια επαρκών δοκιμών θα μπορούσε επομένως να αποτελεί παραχώρηση για τους αποτελεσματικούς τύπους HPV που δεν υπάρχουν στο εμβόλιο. Ακόμα κι αν το εμβόλιο HPV μπορούσε να προστατεύσει το Removio όπως είχε υποσχεθεί, θα εξακολουθούσε να υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης από εκείνους τους τύπους ιών που δεν καλύπτονται από το εμβόλιο.

Ο εμβολιασμός HPV διεγείρει σπάνιους τύπους ιών

Removio – Απόψεις – Κριτικές – Φόρουμ

Μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι τα εμβόλια που καλύπτουν μόνο έναν μικρό αριθμό στελεχών που προκαλούν ασθένειες σημαίνουν ότι τα λιγότερο κοινά στελέχη αντικαθιστούν τώρα αυτούς τους τύπους ιών που «επιτίθενται».

Removio – γέλη προστάτης τιμή

Οι ερευνητές ανησυχούν για τους τρέχοντες ισχυρισμούς της Removio ότι τα εμβόλια HPV από μόνα τους, τα οποία είναι αποτελεσματικά (αν είναι καθόλου) μόνο έναντι 2, 4 ή 9 από τουλάχιστον 18 διαφορετικά στελέχη HPV που προκαλούν καρκίνο, θα μπορούσαν να προκαλέσουν εξάπλωση τύπων ιών που προηγουμένως θεωρούνταν ασήμαντοι και ξαφνικά γίνει μια σοβαρή απειλή (5).

Ο εμβολιασμός κατά του HPV έχει απειλητικές για τη ζωή παρενέργειες

Οι ακόλουθες καταστάσεις έχουν αναφερθεί ως σοβαρές και ακόμη και απειλητικές για τη ζωή στις ανασκοπήσεις των δύο πρώτων εμβολίων HPV: Σύνδρομο Guillain-Barrè (νευρολογική ασθένεια με παράλυση και αισθητηριακές διαταραχές), σπασμοί, σπασμοί, οίδημα των άκρων Removio , πόνος στο στήθος , καρδιακός ρυθμός, νεφρική ανεπάρκεια, διαταραχές της όρασης, αρθρίτιδα, αναπνευστικά προβλήματα, σοβαρά εξανθήματα, επίμονη ναυτία, αποβολές, προβλήματα εμμήνου ρύσεως, αναπαραγωγικά προβλήματα, κονδυλώματα των γεννητικών οργάνων, κολπικές βλάβες, ακόμη και λοιμώξεις από τον HPV – που γνωρίζουμε ότι ήταν ο λόγος για τον εμβολιασμό.

Η ασφάλεια της χρήσης του Gardasil 9® είναι συγκρίσιμη με την ασφάλεια της χρήσης του Gardasil®, όπως γράφει η αμερικανική υγειονομική αρχή CDC για το Removio στον ιστότοπό της. Οι αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες στο Gardasil 9® περιλαμβάνουν περιπτώσεις αναφυλαξίας (αλλεργικό σοκ), σκωληκοειδίτιδα, χρόνια φλεγμονώδη απομυελινωτική πολυνευροπάθεια (φλεγμονώδης νόσος των νεύρων), παγκρεατίτιδα (φλεγμονή του παγκρέατος), εγκεφαλικά επεισόδια και θρόμβωση (6, 7).

Ο εμβολιασμός HPV είναι πιο επικίνδυνος από τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας

Σύνθεση του Removio

Σύμφωνα με την Δρ. Diane Harper, Διευθύντρια της Ερευνητικής Ομάδας Γυναικολογίας Removio για την Πρόληψη του Καρκίνου στο Πανεπιστήμιο του Μιζούρι, η στατιστική επίπτωση των παρενεργειών [στο Gardasil® ] είναι υψηλότερη από τη συχνότητα εμφάνισης της σύνθεσης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας (8).

του Removio HPV , Δρ. George Saway , ο οποίος ανασκόπησε τις σχετικές μελέτες HPV, επεσήμανε επίσης ότι τα οφέλη του εμβολίου είναι μικρά και η αποτελεσματικότητά του ελάχιστα αντιληπτή στη σύνθεση (9).

Ο εμβολιασμός κατά του HPV σε σεξουαλικά ενεργές γυναίκες είναι άσκοπος

Gardasil® έχει άδεια για το Removio στη Γερμανία για κορίτσια και γυναίκες ηλικίας 9 έως 26 ετών. Μέχρι το 2018, αυτό το εμβόλιο ήταν επισήμως αναποτελεσματικό εάν οι γυναίκες είχαν εκτεθεί στον τύπο HPV που περιέχεται στο εμβόλιο Removio πριν από τον εμβολιασμό, που ήταν κυρίως κατά την περίοδο σεξουαλική δραστηριότητα του συστατικού.

Ωστόσο, πολλές νεαρές γυναίκες είναι σεξουαλικά ενεργές μέχρι την ηλικία των 15 ετών και το αργότερο μέχρι την ηλικία των 18 ετών, η συντριπτική τους πλειοψηφία. Επομένως, πολλοί έφηβοι έχουν ήδη εκτεθεί σε ένα ή περισσότερα στελέχη του HPV (που υπάρχουν στο Gardasil® ).

Για το λόγο αυτό, το Removio American Cancer Το Society of Non-Ingredients συμφώνησε με τις συστάσεις του CDC για τη χορήγηση του εμβολίου σε μεγαλύτερους έφηβους ή νεαρές γυναίκες (10).

Ωστόσο, από το 2018, το εμβόλιο Gardasil 9® εγκρίθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες για άνδρες και γυναίκες ηλικίας έως 45 ετών, αντί αρχικά μόνο έως 26 ετών.

Πού να αγοράσετε το Removio

Μια μελέτη που διεξήχθη με το Gardasil ® σε 3.200 γυναίκες έδειξε ότι το εμβόλιο είναι επίσης χρήσιμο σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης Removio επεκτάθηκαν στο Gardasil 9® και στους άνδρες, στο Removio στο φαρμακείο, αν και στη δεύτερη μελέτη μόνο 150 άνδρες δοκιμάστηκαν με Gardasil ® (11).

Ο εμβολιασμός κατά του HPV αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

μελέτη Removio έδειξε ότι το Gardasil® θα μπορούσε ακόμη και να αυξήσει την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του τραχήλου της μήτρας σε γυναίκες που είχαν ήδη εκτεθεί στον HPV μέσω της σεξουαλικής δραστηριότητας – κατά ένα στατιστικά σημαντικό 45 τοις εκατό.

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) είπε τότε ότι υπήρχαν εντυπωσιακές ενδείξεις ότι το εμβόλιο δεν ήταν θεραπευτικά αποτελεσματικό σε εκείνες τις γυναίκες που είχαν ήδη εκτεθεί στον HPV πριν από τον εμβολιασμό και που δεν είχαν αναρρώσει από προηγούμενες λοιμώξεις ( 12).

Ο εμβολιασμός κατά του HPV απαιτεί εναλλακτικές λύσεις

Αλλά Removio, αν ο εμβολιασμός για τον HPV δεν είναι πλέον πειστικός, ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις; Τι μπορεί να γίνει για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας; Λοιπόν, ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας δεν διαφέρει πολύ από άλλες ασθένειες, επομένως τα συνήθη προληπτικά μέτρα μπορούν να εφαρμοστούν και σε αυτήν την περίπτωση. Η έρευνα έχει δείξει εδώ και καιρό ότι μια δεδομένη δίαιτα μπορεί να αποτρέψει πολλούς τύπους καρκίνου, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, ακόμη και να εξαλείψει τους πρόδρομους παράγοντες μιας δεδομένης ασθένειας. Ιδιαίτερα τα φρούτα και τα λαχανικά έχουν αποδειχθεί χρήσιμα στην καταπολέμηση των κακοήθων όγκων (13-15).

[_____]

Related Posts

Insumed – τα χάπια για τον διαβήτη


 Insumed – ανασκόπηση της κρέμας κατά της μυκητίασης Πολύ συχνά μπορούμε να βρούμε δακτυλίτιδα ή δερματικά προβλήματα, όπως ξηρότητα, Read more


Wirex – χάπια για την ισχύ


Wirex – χάπια για την ισχύ Βασικά συμπεράσματα Η σημασία της τεστοστερόνης για την υγεία των ανδρών Σημάδια χαμηλών επιπέδων Read more


Veniselle – κρέμα για κιρσούς


Living Comfortably With Veniselle: Ανακούφιση από κιρσούς Βασικά συμπεράσματα Κατανόηση των κιρσών Αιτίες και Παράγοντες Κινδύνου Συμπτώματα και διάγνωση Επιλογές Read more


Cannabis Oil \(Hypertension\) Atklājiet kaņepju eļļas jaudu hipertensijas priekšrocībām un lietošanai


Kanabidiols (CBD) ir ķīmisks savienojums, ko galvenokārt iegūst no Cannabis sativa auga kaņepēm un marihuānas šķirnēm. Tīra CBD eļļa, kas Read more

Related Posts

Keto Black Polvo adelgazante: cobrar libras con facilidad


# Keto Black: Das natürliche Nahrungsergänzungsmittel zur Gewichtsabnahme Keto Black – Eine Ergänzung zur Gewichtsreduktion, die die Ketose förrt Hallo! Read more


Agromax – λίπασμα φυτά. Μπορείτε να παραγγείλετε εδώ


 οργανικό λίπασμα AgroMax είναι μια εναλλακτική λύση στα τεχνητά λιπάσματα που δίνουν καλά αποτελέσματα, αλλά θεωρούνται πολύ επιβλαβή για Read more


Bluestone – σταγόνες για την ισχύ


κριτικές BlueStone στο διαδίκτυο ισχυρίζονται ότι χάρη στις οργανικές σταγόνες και τις κάψουλες, ένας άνδρας μπορεί να αυξήσει γρήγορα τη Read more


Cardione – χάπια για υπέρταση


Cardione – Χάπια για Καρδιολογικά Προβλήματα Cardione – χάπια για υπέρταση Λένε ότι η υγιής καρδιά είναι το κλειδί για Read more

Related Posts

Moleculica – κρέμα ρυτίδες. Μπορείτε να παραγγείλετε εδώ


 το moleculica είναι μια νέα θεραπεία προσώπου με επαναστατική φόρμουλα. η κρέμα θα αφαιρέσει τα σημάδια της γήρανσης του Read more


Matcha Slim – τσάι αδυνατίσματος


 Matcha Slim ποτό ένα άτομο με παχυσαρκία δεν ξέρει τι να κάνει για να χάσει βάρος. Οι άνθρωποι θέλουν Read more


Hai Matcha Your Refreshing Path to Effective Weight Management


Хочете скинути кілька зайвих кілограмів і досягти ідеальної форми? Представляємо Hai Matcha – потужну добавку для схуднення, яка викликає хвилю Read more


Keto Diet O maior segredo do sucesso de Nutra revelou em pílulas emagrecedoras!


The Power of Keto Diet: Boost Metabolism, Suppress Appetite, and Achieve Weight Loss Are you ready to unlock the incredible Read more

Related Posts

Duston Gel ¡Dbloquee los 10 secretos de su potencial de Nutra con ungüento articular!


Duston Gel: una solución natural para el dolor y la movilidad de las articulaciones ¡hola! tengo noticias interesantes para cualquiera Read more


Insumed Labākais Nutra noslēpums tirgū – cukura normalizācijas tabletes.


Insumed: dabisks risinājums diabēta ārstēšanai Es priecājos jūs iepazīstināt ar Insumed, dabisku uztura bagātinātāju, kas ir mainījis mana diabēta pārvaldīšanas Read more


Potencialex Пробив на Nutra: Как променихте живота си с хапчета за подобряване на потентността?


Potencialex: Естествено решение за сексуалното здраве на мъжете Като мъж разбирам важността на сексуалното здраве и влиянието, което то има Read more


Hondrofrost – γέλη ,kρέμα | σε φαρμακείο, τιμή


Hondrofrost: Η πορεία σας προς τις ευέλικτες αρθρώσεις Βασικά συμπεράσματα Τι είναι το Hondrofrost Οφέλη από τη χρήση του Hondrofrost Read more

Related Posts

Hairperfecta – σπρέι μαλλιά. Μπορείτε να παραγγείλετε εδώ


 Το HairPerfecta είναι μια θεραπεία κατά της τριχόπτωσης με αποτέλεσμα αναδόμησης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή, Read more


Intenskin – κρέμα για τις ρυτίδες


 Intensin είναι μια καινοτομία στην αγορά των καλλυντικών. Είναι μια κρέμα που εξαλείφει τα κύρια δερματικά προβλήματα που εμφανίζονται Read more


Myceril – γέλη τελεία. Μπορείτε να παραγγείλετε εδώ


 Το Myceril είναι ένα καινοτόμο σκεύασμα που καταπολεμά αποτελεσματικά τη μυκητίαση, προλαμβάνει την επανεμφάνιση της νόσου και εγγυάται θετικό Read more


Black Latte – ποτό αδυνατίσματος


Απορροφά το λίπος, μετατρέποντάς το σε ενέργεια Απομακρύνει τις τοξίνες και τις βλαβερές ενώσεις από το σώμα Black Latte Καφές Read more

Related Posts

Gelarex – μαστίχα για αιμορροΐδες


 Το Gelarex είναι ένα παρασκεύασμα σε μορφή κρέμας για χρήση σε φυσική μορφή. Μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση των Read more


Gelarex – μαστίχα για αιμορροΐδες


 το gelarex είναι ένα τζελ κατασκευασμένο από φυσικά υλικά. θα πρέπει να βοηθήσει στη μείωση των συμπτωμάτων των αιμορροΐδων, Read more


Gelarex Teaduse juhitud hemorroidikaitse tutvustamine


Kui olete kogenud või kogete hemorroidide probleemi, on teil nüüd diskreetne ja 100% efektiivne ravivõimalus: Gelarex geel. Sellel on loomulik, Read more


Insunol – χάπια διαβήτη


Insunol – Ρυθμίστε τη γλυκιά σας επιτυχία – Ο έλεγχος της ζάχαρης πέφτει Βασικά Takeaways Κατανόηση του Insunol: Μια επισκόπηση Read more

Related Posts
Keto Diet O maior segredo do sucesso de Nutra revelou em pílulas emagrecedoras!

The Power of Keto Diet: Boost Metabolism, Suppress Appetite, and Achieve Weight Loss Are you ready to unlock the incredible Read more

Lumos – κρέμα για απαλότητα του δέρματος

Lumos – Κρέμα για Αποχρωματισμό Δέρματος Lumos – κρέμα για απαλότητα του δέρματος Ως κάποιος που έχει παλέψει με το Read more

Ostyhealth – ζελ για αρθρώσεις

Ostyhealth για προβλήματα στις αρθρώσεις Key Takeaways Τι είναι το Ostyhealth Πώς λειτουργεί το Ostyhealth Μηχανισμός Δράσης Αποτελεσματικότητα και Ασφάλεια Read more

Ottomax+ – ταμπλέτες ακοής

Ottomax Plus – Ανακαλύψτε ξανά τη χαρά του ήχου – Κάψουλες βελτίωσης της ακοής Βασικά συμπεράσματα Τι είναι το Ottomax Read more

10 σκέψεις στο “Removio – μαστίχα για τα παπιλώματα”

  1. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς λειτουργούσα πριν χωρίς ένα προϊόν Removio. Αυτό είναι ένα επαναστατικό προϊόν για την υγεία μου.

    Απάντηση
  2. Όταν ολοκλήρωσα τη φόρμα στη σελίδα Removio, δεν περίμενα ένα τηλεφωνικό κέντρο να μιλήσει τόσο γρήγορα. Ήμουν ευχάριστα έκπληκτος που μέσα σε λίγα λεπτά έλαβα ένα τηλεφώνημα από έναν φιλικό σύμβουλο που μου παρουσίασε ενδιαφέρουσες προσφορές.

    Απάντηση
  3. Αποδέχτηκα το συμπλήρωμα Removio με την ελπίδα να μειώσει ορισμένες ασθένειες, αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω σαφώς αν έφερε πραγματικά ανακούφιση.

    Απάντηση
  4. Το συμπλήρωμα Removio είναι σχετικά εύκολο να ληφθεί, αλλά δεν έβλεπα σημαντική διαφορά στην ευημερία μου ή την υγεία μου μετά την τακτική του χρήση.

    Απάντηση
  5. Παρά τις υποσχόμενες απόψεις για το συμπλήρωμα Removio, δεν μπόρεσα να αισθανθώ κανένα σαφές αποτέλεσμα μετά την τακτική του χρήση.

    Απάντηση
  6. Όταν ολοκλήρωσα τη φόρμα στη σελίδα Removio, το Call Center με επικοινωνούσε αμέσως. Ήταν πολύ υπομονετικοί και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις μου, χάρη στις οποίες θα μπορούσα να κάνω μια καλά ενημερωμένη απόφαση.

    Απάντηση
  7. Είμαι ευχάριστα έκπληκτος από τη λειτουργία του προϊόντος Removio. Νιώθω πολύ καλύτερα και έχω περισσότερη ενέργεια για να απολαύσω τη ζωή.

    Απάντηση
  8. Τα προϊόντα Removio είναι εύκολο να αποθηκευτούν στο σπίτι, γεγονός που με διευκολύνει να τα παίρνω τακτικά χωρίς ειδικές συνθήκες αποθήκευσης.

    Απάντηση
  9. Αυτό το προϊόν Removio είναι ένα απόλυτο χτύπημα! Από τη στιγμή της αγοράς και της έναρξης, η υγεία μου είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

    Απάντηση
  10. Λόγω του γεγονότος ότι Removio είναι ευρέως διαθέσιμο στην αγορά, έχω βολική πρόσβαση σε αυτό χωρίς την ανάγκη για ειδική παραγγελία.

    Απάντηση

Σχολιάστε

Exit mobile version