Intenskin – κρέμα για τις ρυτίδεςIntensin είναι μια καινοτομία στην αγορά των καλλυντικών. Είναι μια κρέμα που εξαλείφει τα κύρια δερματικά προβλήματα που εμφανίζονται σε γυναίκες άνω των 30 και είναι επιπλέον σχεδιασμένη για να δρα αντιγηραντικά . Αυτά και άλλα διαφημιστικά σλόγκαν εμφανίζονται στον ιστότοπο του κατασκευαστή. Ωστόσο, αποφασίσαμε να ελέγξουμε πόση αλήθεια υπάρχει σε όλο αυτό και τι πραγματικά περιέχει αυτό το καλλυντικό.

Μπορεί να σταματήσει η διαδικασία γήρανσης του δέρματος χρησιμοποιώντας το Intenskin ;

Ωστόσο, πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση της σύνθεσης της κρέμας, θα παρουσιάσουμε συνοπτικά τις αιτίες γήρανσης του δέρματος, ώστε να ελέγξετε μαζί μας εάν τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή του καλλυντικού μπορούν πράγματι να επηρεάσουν το δέρμα, να το αναγεννήσουν ή αναζωογονήστε το.

Η γήρανση του δέρματος είναι μια φυσική βιολογική διαδικασία , η οποία συνίσταται σε μείωση της δραστηριότητας των κυττάρων του σώματος, έλλειψη προσαρμοστικών ικανοτήτων και επιβράδυνση των αναγεννητικών διεργασιών του δέρματος.

Τι επηρεάζει τη γήρανση του δέρματος;

Υπάρχουν πολλές αιτίες γήρανσης του δέρματος. Η πορεία αυτής της διαδικασίας επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από περιβαλλοντικούς παράγοντες , γιατί τόσο στο νερό όσο και στον αέρα υπάρχουν πολλές βλαβερές ουσίες που φράζουν τους πόρους και μολύνουν την επιφάνεια του δέρματος . Με αυτόν τον τρόπο προκαλούν πολυάριθμες φλεγμονές. Η κακή διατροφή, ο αγχωτικός τρόπος ζωής, η ένταση επηρεάζουν επίσης την κατάσταση του δέρματός μας. Σε μεγάλο βαθμό, το άγχος συμβάλλει στη δημιουργία ρυτίδων στο πρόσωπό μας.

Ανεπάρκεια οιστρογόνων – μια ορμόνη της οποίας το επίπεδο μειώνεται με την ηλικία, κάνει το δέρμα του προσώπου μας να χάνει τη σφριγηλότητα, την απαλότητα, την ελαστικότητα και να παίρνει ένα ανομοιόμορφο χρώμα. Οι ελλείψεις κολλαγόνου που ευθύνονται για την αναγεννητική ικανότητα του δέρματός μας συμβάλλουν επίσης στο σχηματισμό των πρώτων σημαδιών γήρανσης, όπως η αλλαγή των χαρακτηριστικών του οβάλ και του προσώπου και η απώλεια χρωστικών στο δέρμα.

Τι είναι το Instenskin και βοηθάει στη διακοπή της διαδικασίας γήρανσης του δέρματος;

Είναι εκπληκτικό ότι σχεδόν οι μισοί, έως και το 44% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι είχαν ανομοιόμορφο τόνο δέρματος και αυτό τους ενοχλούσε πολύ, επειδή θα ήθελαν να εγκαταλείψουν το καθημερινό μακιγιάζ και λόγω της κατάστασης του δέρματος δεν μπορούν κάντε το και δεν θα αισθάνεστε καλά.

Περισσότερο από το μισό – 88% των γυναικών υπέδειξε σημαντική απώλεια του οβάλ προσώπου καθώς και πολυάριθμους ερεθισμούς του δέρματος και διευρυμένους πόρους, στους οποίους διεισδύει μια μάζα ακαθαρσιών που επιδεινώνουν τη γενική κατάσταση του δέρματος.

Από την άλλη, το 71% των γυναικών που συμμετείχαν στη μελέτη ανέφεραν ότι έχουν ήδη τις πρώτες βαθιές ρυτίδες.

Η έρευνα που διεξήχθη έδειξε ότι όχι μόνο οι Πολωνές, αλλά και οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο παλεύουν καθημερινά με τα παραπάνω δερματικά προβλήματα.

Ποια αποτελέσματα θα εμφανιστούν όταν χρησιμοποιείτε το Intenskin ;

Ο κατασκευαστής του Intenskin έχει επικεντρωθεί σε αποδεδειγμένα, φυσικά συστατικά για να βοηθήσει τις γυναίκες από όλο τον κόσμο να αντιμετωπίσουν τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.

Τα συστατικά που περιέχει η κρέμα προορίζονται κυρίως να θρέψουν το παραμελημένο δέρμα του προσώπου , να του παρέχουν τις απαραίτητες βιταμίνες. Το καλλυντικό θα φροντίσει επίσης για την ενυδάτωση του δέρματος έως και 48 ώρες, και όχι μόνο έως ότου το παρασκεύασμα απορροφηθεί στο στρώμα του δέρματος.

Τα συμπυκνωμένα συστατικά διεγείρουν όλα τα κύτταρα του δέρματος να αναγεννηθούν και έτσι να εξομαλύνουν τη δομή του, να εξαλείφουν τις ορατές μιμικές ρυτίδες και να επηρεάζουν τις βαθιές . Η τακτική χρήση της κρέμας θα βελτιώσει επίσης τον τόνο του δέρματος, και για να το θέσουμε απλά – ομοιόμορφο. Στην περίπτωση ομοιόμορφου τόνου δέρματος, οροί όπως για παράδειγμα, λειτουργούν καλά.

Τα πρώτα αποτελέσματα πρέπει να είναι ορατά για εσάς και τους φίλους σας μετά από λίγες ημέρες χρήσης. Μετά τη χρήση ολόκληρης της συσκευασίας, ο κατασκευαστής εγγυάται λίφτινγκ προσώπου, εξομάλυνση των ρυτίδων και βελτίωση του οβάλ του προσώπου. Σε ακραίες περιπτώσεις, η θεραπεία θα πρέπει να επαναληφθεί.

Σύνθεση – φυλλάδιο Intenskin

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, τα συστατικά του καλλυντικού είναι φυσικά και άρα ασφαλή. Η σύνθεση Intenskin περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: ελαιόλαδο, υαλουρονικό οξύ, ένα πολυσύμπλεγμα μετάλλων και βιταμινών, έλαιο αργκάν .

Χάρη στη συγκέντρωση φυσικών ελαίων στην κρέμα, έχει λεπτή, ελαφριά υφή και ωραίο άρωμα.

Το υαλουρονικό οξύ, που ονομάζεται ελιξήριο της νεότητας, έχει σχεδιαστεί για να λειαίνει τις ρυτίδες, να συσφίγγει και να βελτιώνει την ελαστικότητα των ινών και των κυττάρων του δέρματος. Δεσμεύει το νερό στα βαθιά κύτταρα του δέρματος και είναι υπεύθυνο για την πλήρη και μακροχρόνια ενυδάτωσή του.

λάδι αργκάν είναι φυσικό. Συνιστάται η χρήση προϊόντων με βάση αυτό για άτομα με ευαίσθητο και λεπτό δέρμα, γιατί έχει ενυδατικές και αναπλαστικές ιδιότητες και δεν επηρεάζει τον λιπιδικό φραγμό της επιδερμίδας. Δεν προκαλεί κανέναν ερεθισμό.

Η δράση του Intenskin όταν εφαρμόζεται στο δέρμα του προσώπου

 • Βελτίωση της ενυδάτωσης του δέρματος του προσώπου
 • Διέγερση των διαδικασιών ανάπλασης του δέρματος
 • Λείανση μιμικών ρυτίδων
 • Βελτίωση της έντασης και της ελαστικότητας του δέρματος
 • Ανύψωση του οβάλ του προσώπου
 • Γέμισμα βαθιών αυλακιών και ρυτίδων

Ποια είναι η τιμή του Intenskin ;

Η τιμή φαίνεται να είναι επαρκής για την ποιότητα του καλλυντικού. Η απλή απόκτηση φυσικών ελαίων είναι ακριβή.

Ελέγξαμε ότι η κρέμα είναι προς πώληση αυτή τη στιγμή στον ιστότοπο του κατασκευαστή.

Μπορείτε να το αγοράσετε στη μισή τιμή, επειδή είχε έκπτωση έως και 50%.

Χρήστες Intenskin

«Πήρα πρόσφατα προαγωγή στη δουλειά. Οπότε έχω περισσότερο άγχος. Φαίνεται αδύνατο, αλλά σε λίγους μήνες άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης μέσα μου. Δεν ήξερα τι να κάνω, αλλά συνάντησα το Intenskin . Αυτή η κρέμα είχε τις πιο θετικές κριτικές. Ξέρω γιατί σήμερα. Μετά από λίγες μέρες, είδα τα πρώτα αποτελέσματα. Το δέρμα φαίνεται φρέσκο, λαμπερό και φαίνεται υγιές, όχι πια γκρίζο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Προτείνω”.

Agnes 38 ετών

«Οι μιμικές ρυτίδες εμφανίστηκαν γρήγορα. Επισκέφτηκα πολλά ινστιτούτα ομορφιάς για να το διορθώσω. Το αποτέλεσμα ήταν – για μικρό χρονικό διάστημα, και το πορτοφόλι έγινε γρήγορα άδειο. Συνάντησα το Intenskin . Σε σύγκριση με την τιμή όλων αυτών των θεραπειών (και θα προσθέσω ότι είναι επώδυνες), είναι μόνο μία θεραπεία! Η κρέμα είναι πολύ αποτελεσματική, χρησιμοποιώ 1 συσκευασία εδώ και 1,5 μήνα και έχει μείνει πολύ. Μπορώ να δω τα αποτελέσματα – το δέρμα είναι τεντωμένο, πιο ελαστικό, σφριγηλό, η ορατότητα των μιμικών ρυτίδων – οι βαθιές, έχει μειωθεί σημαντικά. Αξίζει να επενδύσετε σε αυτή την κρέμα και στον εαυτό σας».

Άνια 33 ετών

“Τα κορίτσια δεν χρειάζεται να σκέφτονται. Εξαιρετικό προϊόν, υπέροχα αποτελέσματα. Αν αναρωτιέστε όπως εγώ στην αρχή, σταματήστε, είναι χάσιμο χρόνου, γιατί μπορείτε ήδη να δουλέψετε με αυτήν την κρέμα. Το δέρμα έχει ομοιόμορφο τόνο, είναι τεταμένη, ενυδατωμένη όσο ποτέ, οι πρώτες ρυτίδες έχουν ήδη εξομαλυνθεί.Επιπλέον, έχω την εντύπωση ότι “τραβάω” το δέρμα, σαν λίφτινγκ. Αλλά είμαι χαρούμενη, γιατί πρόσφατα οι νεότεροι άνδρες μου χαμογελούν πιο συχνά, οπότε το αποτέλεσμα είναι σίγουρο!»

Jola 43 ετών

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Intenskin για γρήγορα αποτελέσματα;

Το Intenskin εφαρμόζεται σε στεγνό και κυρίως καθαρό σε βάθος δέρμα προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ.

Απλώστε μια μικρή ποσότητα κρέμας στο δέρμα και απαλά. Για να τονωθεί η κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο και έτσι να διασφαλιστεί η καλύτερη απορρόφηση του αναζωογονητικού ορού.

Το καλλυντικό είναι ενυδατικό, οπότε δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε άλλη κρέμα μετά τη χρήση του.

Λειτουργεί εξαιρετικά και ως βάση μακιγιάζ. Το δέρμα είναι ενυδατωμένο, τεντωμένο, γεγονός που επεκτείνει την αντοχή του μακιγιάζ.

Πού να αγοράσω το Intensin ;

Εάν θέλετε ένα πρωτότυπο προϊόν, αγοράστε το στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Ναι, θα το βρείτε σε άλλα site πωλήσεων, αλλά χωρίς την εγγύηση του κατασκευαστή, γιατί μπορεί απλά να είναι πλαστό.

Κατά την αγορά στον ιστότοπο του κατασκευαστή, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μια φόρμα και να δώσετε έναν αριθμό τηλεφώνου όπου θα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί σας.

Ένας σύμβουλος θα σας καλέσει και μετά από μια σύντομη συνομιλία θα σας ζητηθεί να ολοκληρώσετε τις διατυπώσεις που σχετίζονται με την αγορά.

Μπορείτε επίσης να πληρώσετε για την κρέμα όταν παραλάβετε τη συσκευασία. Η συναλλαγή είναι απόλυτα ασφαλής.

[_____]

10 σκέψεις στο “Intenskin – κρέμα για τις ρυτίδες”

 1. Όταν ολοκλήρωσα τη φόρμα στον επίσημο ιστότοπο Intenskin, το τηλεφωνικό κέντρο με τηλεφώνησε μέσα σε δώδεκα λεπτά. Ήμουν ευχαριστημένος με την αποτελεσματικότητα και την καλοσύνη τους κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής μας συνομιλίας.

  Απάντηση
 2. Δεν μπορώ να σταματήσω το delighing με το προϊόν Intenskin. Η διάθεσή μου έχει βελτιωθεί σημαντικά από τότε που άρχισα να τη χρησιμοποιώ.

  Απάντηση
 3. Χαίρομαι που το προϊόν Intenskin μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες ηλικιακές ομάδες, γεγονός που την καθιστά καθολική λύση.

  Απάντηση
 4. Η συσκευασία του προϊόντος Intenskin είναι βολική και εύκολη στη μεταφορά, πράγμα που με κάνει να το έχω πάντα μαζί μου.

  Απάντηση
 5. Όταν χρησιμοποιούσα το συμπλήρωμα Intenskin, δεν έβλεπα ανεπιθύμητες παρενέργειες, αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω σαφώς αν έφερε σαφή οφέλη στην υγεία μου.

  Απάντηση
 6. Αφού κάντε κλικ στον σύνδεσμο στον επίσημο ιστότοπο και ολοκληρώνοντας τη φόρμα, το Call Center έφτασε αμέσως σε επαφή μαζί μου. Ήμουν ευχάριστα έκπληκτος από την αντιδραστικότητα και την επαγγελματική τους προσέγγιση κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνομιλίας.

  Απάντηση
 7. Ως δυσαρεστημένος χρήστης του προϊόντος Intenskin, ανέφερα ένα πρόβλημα με μια ελλιπή σειρά. Μετά την επαφή μου με την εταιρεία, κατάφερα να λύσω αυτό το θέμα γρήγορα και αποτελεσματικά. Έλαβα τα στοιχεία που λείπουν και τώρα μπορώ να απολαύσω το πλήρες σετ. Εκτιμώ τον επαγγελματισμό της εταιρείας στο χειρισμό της καταγγελίας.

  Απάντηση
 8. Η υγεία μου δεν ήταν ποτέ καλύτερη από τη στιγμή που άρχισα να χρησιμοποιώ το προϊόν Intenskin. Το συνιστώ πραγματικά σε όλους!

  Απάντηση
 9. Λόγω του γεγονότος ότι Intenskin είναι ευρέως διαθέσιμο στην αγορά, έχω βολική πρόσβαση σε αυτό χωρίς την ανάγκη για ειδική παραγγελία.

  Απάντηση
 10. Παρά τις υποσχόμενες απόψεις για το συμπλήρωμα Intenskin, δεν μπόρεσα να αισθανθώ κανένα σαφές αποτέλεσμα μετά την τακτική του χρήση.

  Απάντηση

Σχολιάστε

Exit mobile version