Gluconol – τα χάπια για τον διαβήτηΗ γλυκονόλη είναι ένα παρασκεύασμα που περιέχει μια μοναδική σύνθεση φυτικών φαρμακευτικών πρώτων υλών. Η επίδρασή του έχει αποδειχθεί σε πολλά χρόνια κλινικών δοκιμών υπό την επίβλεψη Γερμανών επιστημόνων. Η χρήση της Γλυκονόλης βοηθά στην ομαλοποίηση του επιπέδου γλυκόζης στο αίμα των διαβητικών ασθενών.

Γλυκονόλη για τον διαβήτη

Ο διαβήτης είναι μια χρόνια μεταβολική νόσος με γενετικό υπόβαθρο που σχετίζεται με μειωμένη έκκριση ινσουλίνης – μια ορμόνη που παράγεται από το πάγκρεας. Αυτό επηρεάζει το πολύ υψηλό επίπεδο γλυκόζης στο αίμα και διαταράσσει τη μεταφορά της στα εσωτερικά όργανα.

Ο διαβήτης επηρεάζει τόσο τα παιδιά όσο και τους ενήλικες. Διακρίνουμε τους παρακάτω τύπους:

 • Διαβήτης τύπου Ι – συγγενής, ινσουλινοεξαρτώμενος
 • Διαβήτης τύπου II – επίκτητος, μη ινσουλινοεξαρτώμενος
 • διαβήτης κύησης
 • Διαβήτης τύπου III – δευτεροπαθής, συνυπάρχει με άλλες ασθένειες

Η σύνθεση της Γλυκονόλης επιλέγεται έτσι ώστε κάθε ασθενής να επιτυγχάνει θεραπευτική επιτυχία, ανεξάρτητα από το είδος του διαβήτη που πάσχει.

Ο διαβήτης είναι μια ασθένεια του πολιτισμού της εποχής μας. Οι άνθρωποι που ακολουθούν έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής (κακές διατροφικές συνήθειες, ανεπαρκής ύπνος, κατάχρηση αλκοόλ) και είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι σε αυτό. Το άγχος και η υπερβολική εργασία συμβάλλουν επίσης στην ανάπτυξη διαβήτη.

Ενδείξεις για τη χρήση του Gluconol

Τα συμπτώματα του διαβήτη είναι μη ειδικά. Συχνά δεν εμφανίζονται παρά αρκετά χρόνια μετά την έναρξη της νόσου και είναι πιο συχνά:

 • Αυξημένη δίψα
 • Συχνουρία
 • Κούραση και υπνηλία
 • Προβλήματα όρασης – θολή όραση ή διπλή όραση

Ο καλύτερος τρόπος ανίχνευσης του διαβήτη είναι η μέτρηση της γλυκόζης αίματος νηστείας. Για την επιβεβαίωση της διάγνωσης χρησιμοποιείται επίσης ένα τεστ ανοχής γλυκόζης από το στόμα. Θυμηθείτε, ζητήστε από το γιατρό σας μια παραπομπή για εξετάσεις εάν αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία σας!

Ο διαβήτης είναι μια ασθένεια που αν ελεγχθεί δεν δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα. Δυστυχώς, εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές όπως:

 • Διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια (οφθαλμική βλάβη)
 • Διαβητική νεφροπάθεια (νεφρική βλάβη)
 • Διαβητικές νευροπάθειες (βλάβη στο νευρικό σύστημα)
 • Καρδιοπάθεια, συμπεριλαμβανομένου του εμφράγματος του μυοκαρδίου
 • Εγκεφαλικό
 • Σχηματισμός τραυμάτων που δύσκολα επουλώνονται – συμπεριλαμβανομένου ενός πολύ επικίνδυνου διαβητικού ποδιού, το οποίο μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε ακρωτηριασμό του ποδιού

Συστατικά Γλυκονόλης

γλυκονόλη σήμερα , η 100% φυσική σύνθεση θα εξασφαλίσει την ασφάλειά σας και θα σας προστατεύσει από τις δυσάρεστες συνέπειες της νόσου.

Η μοναδική, απόλυτα φυσική φυτική φόρμουλα περιέχει:

 • Κανέλα – ομαλοποιεί τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, μειώνει τη λαχτάρα για γλυκά
 • Φύλλο μπανάνας – υποστηρίζει τον σωστό μεταβολισμό της γλυκόζης και επιταχύνει τον μεταβολισμό, υποστηρίζοντας τη μείωση βάρους
 • Gymnema Το Sylvestre ( Gurmar ) – το λεγόμενο μιμητικό ινσουλίνης , αναγεννά το πάγκρεας, συμπεριλαμβανομένων των παγκρεατικών νησίδων, χάρη στα οποία επηρεάζει τη σωστή έκκριση ινσουλίνης,
 • Tribulus (χερσαίο μαχαίρι) – αυξάνει την ενέργεια και βελτιώνει την αποτελεσματικότητα του σώματος,
 • Ginkgo (Ginkgo) – βελτιώνει την κυκλοφορία, διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, χάρη στα οποία τα εσωτερικά όργανα τροφοδοτούνται καλύτερα με θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένης της γλυκόζης,
 • Ασταξανθίνη – εξουδετερώνει τις βλαβερές και καρκινογόνες επιδράσεις των ελεύθερων ριζών και υποστηρίζει τη διαδικασία της σωστής όρασης

Πρόσθετες επιδράσεις της Γλυκονόλης είναι επίσης :

 • Σταθεροποίηση της παραγωγής ινσουλίνης
 • Προστασία από τις αρνητικές επιπτώσεις των υψηλών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα (όψιμες επιπλοκές του διαβήτη)
 • Πρόληψη των διακυμάνσεων της γλυκόζης του αίματος – συμπεριλαμβανομένης της υπογλυκαιμίας, η οποία είναι επικίνδυνη για την υγεία και τη ζωή, αλλά και την υπεργλυκαιμία
 • Σταθεροποίηση και αποκατάσταση της ηπατικής λειτουργίας, η οποία έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει το σώμα μας από τις τοξίνες.
 • Θετική επίδραση στο μεταβολισμό των υδατανθράκων,
 • Υποστήριξη του μεταβολισμού και της διαδικασίας απώλειας βάρους

Gluconol , ως το μοναδικό προϊόν στην αγορά, λειτουργεί σε 5 επίπεδα για την αποτελεσματική προστασία των ασθενών με διαβήτη:

 1. Διεγείρει το έργο των βήτα κυττάρων των νησίδων Langerhans στο πάγκρεας.
 2. Ομαλοποιεί τις μεταβολικές διεργασίες, αποτρέπει τις διαταραχές του θυρεοειδούς, έχει θετική επίδραση στη λειτουργία των ωοθηκών.
 3. Προστατεύει τον οργανισμό από τις βλαβερές συνέπειες των τοξινών.
 4. Καθαρίζει το κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα.
 5. Υποστηρίζει την ανοσία του οργανισμού και αποτρέπει τη βλάβη των ματιών.

Επιπλέον, έχει θετική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων:

 • Δυναμώνει τα αιμοφόρα αγγεία
 • Μειώνει το επίπεδο της κακής χοληστερόλης στο αίμα
 • Ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση
 • Υποστηρίζει το έργο της καρδιάς
 • Διεγείρει την ανοσία του οργανισμού

Η συνιστώμενη δόση γλυκονόλης είναι 1 ταμπλέτα 3 φορές την ημέρα, κατά προτίμηση με το γεύμα, για την καλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών. Τα δισκία πρέπει να ξεπλένονται με ένα ποτήρι βρασμένο, καθαρό νερό. Η όλη θεραπεία είναι 90 ημέρες καθημερινής χρήσης. Η
γλυκονόλη συνιστάται στο φόρουμ από διαβητολόγους, ενδοκρινολόγους και φαρμακοποιούς ως ένα ασφαλές και αποτελεσματικό μέσο για την καταπολέμηση του διαβήτη. Αγοράστε Gluconol τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα από τις πρώτες ημέρες χρήσης. Αλλάξτε τη ζωή και την υγεία σας προς το καλύτερο!

Κριτικές για τη γλυκονόλη

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της Γλυκονόλης είναι η ασφάλεια της θεραπείας. Η μοναδική φυτική σύνθεση είναι ασφαλής στη χρήση και δεν προκαλεί παρενέργειες ή παρενέργειες. Αυτό έχει αποδειχθεί επί πολλά χρόνια πρακτικής έρευνας στους φυσικούς πόρους. Εάν έχετε αμφιβολίες, συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας. Το προϊόν δεν συνιστάται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες. Το συμπλήρωμα διατροφής αντενδείκνυται σε άτομα που είναι αλλεργικά σε οποιοδήποτε συστατικό της Γλυκονόλης .

Το Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των διάφορων διαδικτυακών φόρουμ, είναι ένα ορυχείο γνώσεων, αλλά και απόψεων ικανοποιημένων ασθενών που εμπιστεύτηκαν τον κατασκευαστή και αποφάσισαν να αγοράσουν το Gluconol . Παρακάτω είναι μερικές απόψεις:

Πάσχει από διαβήτη τύπου 2 εδώ και 10 χρόνια. Οι γιατροί δεν μου έδωσαν πραγματική ευκαιρία να ρυθμίσω το σάκχαρό μου και να χάσω βάρος μακροπρόθεσμα. Όλα άλλαξαν όταν έφτασα στο Gluconol . Ήδη τον πρώτο μήνα της θεραπείας, το βάρος μειώθηκε και τα επίπεδα γλυκόζης μετά από ένα γεύμα μειώθηκαν σημαντικά. Ο διαβητολόγος μου έτριψε τα μάτια του έκπληκτος.

Jolanta, 51, λογίστρια από τη Βαρσοβία

Piotr, 43, ειδικός πληροφορικής από τον Gorzów Wielkopolski

Είμαι στην ευχάριστη θέση να προτείνω το Gluconol στους ασθενείς μου, ειδικά σε αυτούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την απώλεια βάρους και την αλλαγή των διατροφικών συνηθειών. Από βδομάδα σε εβδομάδα, παρακολουθεί το πεπτικό τους σύστημα να επανέρχεται στο φυσιολογικό και το πάγκρεας να ομαλοποιείται.

Δρ Adam Nowak, 58, διαβητολόγος

Λόγω της δουλειάς και του στρεσογόνου τρόπου ζωής μου, παραμελούσα την υγεία μου. Τα ακανόνιστα γεύματα, το γρήγορο φαγητό και τα πάρτι του Σαββατοκύριακου με το αλκοόλ για να καταπολεμήσω το άγχος με έκαναν να ακούσω τη διάγνωση – διαβήτη. Ήμουν συντετριμμένος, δεν ήξερα τι να κάνω. Ο γιατρός μου συνέστησε το Gluconol σε μένα . Ήμουν δύσπιστος για το συμπλήρωμα, το οποίο δεν ήξερα, αλλά αποφάσισα να το δοκιμάσω . Τα αποτελέσματα της γλυκονόλης ξεπέρασαν τις πιο τρελές προσδοκίες μου. Επιτέλους μπορώ να ζήσω κανονικά.

Joanna, 36, αεροσυνοδός, Βαρσοβία

Πιστοποιητικά γλυκονόλης

Επί του παρόντος, δεν είναι δυνατή η αγορά ενός συμπληρώματος γλυκονόλης σε φαρμακεία, καταστήματα βοτάνων ή μέσω ιστοσελίδων όπως το Ebay, το Διαδίκτυο , το Ceneo . Αγοράζοντας Gluconol από άλλες πηγές εκτός από τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή, διατρέχετε τον κίνδυνο αποτυχίας της θεραπείας και παρενεργειών. Ο ιστότοπος είναι ένα επίσημο κανάλι διανομής εγγεγραμμένο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η αγορά απευθείας από τον κατασκευαστή εγγυάται την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του συμπληρώματος Gluconol και εξασφαλίζει την καλύτερη τιμή του σκευάσματος, συμπεριλαμβανομένης μιας ευνοϊκής έκπτωσης – 50% από την αρχική τιμή.

γλυκονόλη που παρουσιάστηκαν παραπάνω και η ανάλυσή της βασίστηκαν σε εξωτερικές πηγές στο φόρουμ, σε ιστολόγια κριτικών, σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και σε λίστες προϊόντων κατασκευαστή. Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα μπορείτε να βρείτε στο και όπου είναι διαθέσιμες έρευνες και άλλα χαρακτηριστικά.

[_____]

Related Posts
Cardiol – χάπια υπέρταση. Μπορείτε να παραγγείλετε εδώ

 Η υπέρταση, ή υψηλή αρτηριακή πίεση, είναι μια διαταραχή που επηρεάζει πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Δυστυχώς, αυτό Read more

Germivir Защитавайте тялото си с усъвършенствана формула за паразити

Един от най-важните вътрешни органи в човешкото тяло са червата. Не без основание се твърди, че ежедневната им работа улеснява Read more

Matcha Slim – τσάι αδυνατίσματος

Well, well, well, have I got a weight loss solution for you! Introducing Matcha Slim, a natural powder made from Read more

Removio – μαστίχα για τα παπιλώματα

 Εναλλακτικές λύσεις για τους εμβολιασμούς HPV – Φυσικό συμπλήρωμα Removio Εμβολιασμός κατά του HPV – ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων Read more

10 σκέψεις στο “Gluconol – τα χάπια για τον διαβήτη”

 1. Δεν μπορώ να φανταστώ μια μέρα χωρίς προϊόν Gluconol. Η μοναδική του φόρμουλα με κάνει να νιώθω πολύ καλύτερα και πιο ζωτικής σημασίας. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να πάρω για την υγεία μου.

  Απάντηση
 2. Με ένα μεγάλο επάγγελμα, πρέπει να παραδεχτώ ότι το προϊόν Gluconol είναι αδύνατο να βρεθεί σε φαρμακεία ή δημοφιλείς πύλες αγορών. Ωστόσο, στην επίσημη ιστοσελίδα βρήκα απαντήσεις ότι το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε αυτά τα μέρη. Αν και είναι μια δυσκολία για μένα, είμαι ευγνώμων που η εταιρεία παρέχει σαφή εξήγηση και τη δυνατότητα αγοράς της επίσημης πλατφόρμας.

  Απάντηση
 3. Αποδέχτηκα το συμπλήρωμα Gluconol με την ελπίδα να μειώσει ορισμένες ασθένειες, αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω σαφώς αν έφερε πραγματικά ανακούφιση.

  Απάντηση
 4. Όταν χρησιμοποίησα τον σύνδεσμο στη σελίδα Gluconol και γεμίσαμε τη φόρμα, το τηλεφωνικό κέντρο μου μίλησε γρήγορα. Εντυπωσιάστηκα από την αντιδραστικότητα και τη φροντίδα του για τον πελάτη, καθώς και από τα πρόσθετα οφέλη που προσφέρονται.

  Απάντηση
 5. Είναι εκπληκτικό το πώς το προϊόν Gluconol άλλαξε τη ζωή μου. Από την αγορά, έχω απολαύσει καλύτερη κατάσταση και περισσότερη ενέργεια. Το συνιστώ σε όποιον θέλει να φροντίσει την υγεία τους.

  Απάντηση
 6. Το προϊόν Gluconol είναι μια πραγματική σπανιότητα! Χάρη σε αυτόν αισθάνομαι πολύ πιο υγιεινή και γεμάτη ενέργεια κάθε μέρα.

  Απάντηση
 7. Είχα κάποιες αμφιβολίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα του προϊόντος Gluconol, αλλά μετά την επαφή μου με την εταιρεία, έλαβα ολοκληρωμένες απαντήσεις στις ερωτήσεις και τις εξηγήσεις μου σχετικά με τα οφέλη. Τώρα είμαι γεμάτος ελπίδα και περιμένω θετικά αποτελέσματα.

  Απάντηση
 8. Είμαι ευτυχής με το προϊόν Gluconol! Το χρησιμοποιώ για αρκετές εβδομάδες και βλέπω μια τεράστια βελτίωση στην υγεία μου. Το συνιστώ σε όλους!

  Απάντηση
 9. Δεν μπορώ να αξιολογήσω με σαφήνεια το συμπλήρωμα Gluconol επειδή τα αποτελέσματα της χρήσης του δεν είναι πολύ αισθητά ή ασταθής για μένα.

  Απάντηση
 10. Έχω πάρει το συμπλήρωμα Gluconol για κάποιο χρονικό διάστημα και παρατήρησα ότι βοηθά στη βελτίωση της ενέργειας και της αντοχής μου, αλλά δεν μπορώ να πω ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα μόνο αυτού του συμπληρώματος.

  Απάντηση

Σχολιάστε

Exit mobile version